Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

Odd Nordstoga med band - Inn i skogen og ut på tur

Overview

Med sekken full av både nye og gamle favorittlåtar, legg heile Noregs Odd Nordstoga ut på ein haustturné, som også markerar sleppet av eit heilt nytt album.


Med seg på tur har han sitt eminente band, med nokon av landets ypparste musikarar, som trippar etter å formidle den etterlengta kjensla av samspel som berre eit skikkeleg godt orkester kan levere.

På desse konsertane vil publikum få servert låtar frå albumet Fatig ferdamann, som Odd leverte til strålande mottaking midt under pandemien, men også låtar frå det komande albumet Inn i skogen, som ventas i starten av oktober. I tillegg blir det rikeleg med favorittar frå Nordstogas arkiv, sjølvsagt! Få greier å skildre poesien i kvardagen slik han gjer, utan at det blir anten klisjefylt eller svulstig. Han syng om venskap og kjærleik, om naturen og om dagane som kom og gjekk. Han får oss til å danse, sjølv om me ikkje kan, og til å ville synge om denne grisen som står og hyler.

Det er aldri nokon tvil om at denne mannen lever for å spela for publikum, og det er ikkje rart at folk i alle aldrar har trykt han til bringa, både til høgtid og på fest. Ein konsert med Odd Nordstoga og bandet hans opplevast rett og slett som ei sårt tiltrengt vitamininnsprøyting

Artistens nettside

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00

Varighet : 90 min

Servering :
Kiosk
Øl / Vin

Aldersgrense : 18

Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)


Arrangørens nettside

  • Last Updated: 25.05.2022
  • Source: Visit Innlandet
Dates

ti. 8. november 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Odd Nordstoga med band - Inn i skogen og ut på tur
Your Recently Viewed Pages