Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

ODISEA 4TET

Overview

OSCAR LAGO flamenco gitar OLE ANDRE FARSTAD gitarer ISMAEL ALCINA bass FRANCOIS TAILLEFER perkusjon NINO de los REYES danser
Musikere fra Norge, Spania og Frankrike/Canada utgjør den internasjonale kvartetten Odisea, og har siden starten skapt sitt eget personlige uttrykk, basert på flamenco-jazzen som dukket opp med giganter som Paco de Lucia og Chick Corea. Sammen søker de også etter å kombinere elementer fra andre musikalske tradisjoner til en unik og spennende miks som omfatter den musikalske bakgrunnen til alle medlemmene. Fra lokalt hold finner vi den bergensbaserte gitaristen Ole Andre Farstad, som vi blant annet kjenner godt fra prosjekter som Meelodi, Angola 70, Bergen Improstorband og Abbath. De andre musikerne har også lang fartstid på den internasjonale musikkscenen med en rekke musikalske samarbeid på tvers av sjangre. 
Med seg på scenen for anledningen har Odisea også den velrennomerte flamencodanseren Nino de los Reyes, som blant annet var en del av Chick Coreas band Spanish Heart. 


Dørene åpner 20:00, konsertstart 21:00
Kjøp medlemskap for våren!
Praktisk informasjon
Konserten presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter
Meld deg på nyhetsbrevet vårt her!

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 25. februar 2022 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
ODISEA 4TET
Your Recently Viewed Pages