VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland EIGERSUND

Oktoberfest i Egersund

Overview

Egersunds Mandssangforening og Berentsens Brygghus, begge med over 115 års erfaring i å glede folk på hvert sitt vis. Vi gikk sammen for å lage en skikkelig Oktoberfest i Egersund med allsang, underholdning, god mat og spesialbrygget drikke.

Egersunds Mandssangforening og Berentsens Brygghus, begge med over 115 års erfaring i å glede folk på hvert sitt vis. Vi gikk sammen for å lage en skikkelig Oktoberfest i Egersund i 2009. Et innleid sirkustelt ble fylt opp over to kvelder med feststemte mennesker som koste seg med allsang, underholdning, god mat og spesialbrygget drikke.

I 2010 ble oktoberfesten arrangert i det nye byteltet og som året før, og alle år etter, er sangere, musikere og ikke minst publikum bidragsyterne som gjør festen til en suksess. Foruten underholdning fra både Mandssangerne og Egersund Musikkorps ”Tyrolerorkester”, er det rikelig anledning til å delta i allsangen. Som ellers når tørre sangstruper skal smøres er det ingen kur som Berentsens brygg og brus. Oktoberfest i Egersund har blitt en suksess og en tradisjon. Berentsens Brygghus og Mandssangerne gir publikum, byen, og folket, gylne øyeblikk, kultur, fest og moro. Derfor har alle tidligere arrangementer blitt utsolgt lenge før sommerferien!

Vil du oppleve enestående god stemning i høst, sørg for å sikre deg billetter tidlig!

 

  • Last Updated: 11.08.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 25. september 2020

lø. 26. september 2020

fr. 2. oktober 2020

lø. 3. oktober 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Oktoberfest i Egersund
Your Recently Viewed Pages