VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Ola Børke

Overview

Brumunddølen Ola Børke er ute med nytt album som har tittelen "Places". Børke, som er bosatt på Nes på Hedmarken, har syslet med musikk hele livet, men kun som hobby. Han slapp først i 2017 sitt debutalbum som en 40-årsgave til seg sjøl. Den prosessen ga kreativt påfyll og påfølgende konserter førte også til at han kom i kontakt med musikerne han nå har med seg på plata og som utgjør bandet i live-format.

Albumet er et resultat av en "kreativ boost" som slo inn rett etter at landet gikk inn i dvale i mars 2020. De fleste av de 12 låtene på skiva er skrevet i perioden mars - mai 2020.

Innspillingen ble gjort i Dakkota Studio på Hamar hos Ørnulv Snortheim. Innspillingen ble gjort på 3 varme og hektiske dager i juni, og mye av plata er spilt inn live i studio med bandet, noe som gir den et levende og litt røffere lydbilde enn debutalbumet.

Med i studio var Ørnulv Snortheim som gitarist og produsent, Børre Flyen på trommer og Bjørn Thomassen på bass. På scenen vil denne kruttsterke Hamar-trioen utgjøre Børkes band, i følge med Dag Bjørnar Granbakken, kollega av Børke og rutinert musiker fra Hamar.

"Places" er ute på alle digitale kanaler og har fått gode anmeldelser.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00

Aldersgrense 20 år.
Ingen rabatt for ledsager.
Alle rettigheter

Arrangørens nettside

  • Last Updated: 18.03.2021
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

to. 10. juni 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ola Børke
Your Recently Viewed Pages