VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars

Overview

I over 15 år har Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars servert hjemmesnekra country til Rogaland og omegn. Olav Larsen er tradisjonalist i ordets rette forstand.

I over 15 år har Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars servert hjemmesnekra country til Rogaland og omegn. Olav Larsen er tradisjonalist i ordets rette forstand. På ingen måte prøver han å finne opp kruttet på ny. Her dreier det seg om en ektefølt kjærlighet til americana-, singer/songwriter- og countrymusikk. Man finner ikke det minste snev av ironi, annet enn kanskje i tekstene. Det bunntriste og håpløse gir alltid rom for oppløftende og håpefulle låter. Hank Williams er fortsatt en kilde til inspirasjon. Det samme er Bob Dylan, John Prine og Neil Young.
"Larsen digs into the American musical experience with a determined glee reminiscent of acts as disparate as Giant Sand and The Band. Perhaps it takes someone from such a great distance to authentically come to grips with the true breadth of Americana." - Dallas Observer
Den gospelinspirerte roots-musikken har ikke hatt et sterkt fotfeste i Norge. Dette er egentlig rart, for temaene som Olav Larsen leker med er sterkt forankret i den pietistiske arven i vår region. Det er arvesynd og fortvilelse, mørke og desperasjon. Men glimt av håp, og forsoning gjennom tro.
Olav Larsen kaller seg selv en country-puritaner. Han har en rett fram tilnærming, og en dyp respekt for sine forgjengere. I låtene hører vi ekko fra Appalachia og de kosmiske rebellene på 1960 og 70-tallet. I november 2016 slapp bandet albumet, «Gospel For Non-Believers». Som albumtittelen beskriver tar Olav Larsen for seg sjangeren fra et ikke-religiøst ståsted. Sekulær gospel er likevel ingen motsetning. Troen på Jesus og djevelen som mytologiske figurer er der selv om gudstroen er fraværende. Og selv hedninger kan bli salige. Et nytt album - "I'm Not Here, Isolation Blues & Outtakes" - kommer snart!

Gospel betyr "gode nyheter", at Olav Larsen finner veien til Folken denne kvelden er en god nyhet.

På grunn av gjeldende restriksjoner for arrangementer selges billettene fortrinnsvis samlet i grupper av 2. Har du spørsmål rundt dette er du velkommen til å ta kontakt på e-post: pr@folken.no.

  • Last Updated: 29.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 17. desember 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars
Your Recently Viewed Pages