Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland PORSGRUNN

Ole Børud med band

Overview

Ole Børud leverer westcoastpop på verdensnivå og det svinger helt sinnsykt når han og bandet leverer et helt arsenal av fengende, funcy låter, pakket inn i musikalsk perfeksjonisme.

Ælvespeilet rydder hovedscenen for vestkystpoppens fremste norske ambassadør. Den sjelfulle, funky siden av svunne tiårs westcoastpop (tenk Steely Dan, Michael McDonald og Doobie Brothers) har fått en voldsom renessanse blant hipstere og andre trendbevisste unge musikkfans, under banneret «yacht rock».

Men ikke alle har fått med seg at en av verdens fremste utøvere av denne musikkformen i samtiden, er norsk. Om ikke denne musikken får kroppen til å flytte på seg er det kanskje tid for et legebesøk.
Klikk her for å stille diagnosen :-)

Albumet «Stepping Up» som kom i 2014 tar opp tråden der «Keep Movin» (2011) slapp den sist. Låter som tittelkuttet eller «Driving» er skolebokeksempler på sømløs låtskriving i Becker/Fagen-tradisjonen. Det skyhøye nivået på de musikalske prestasjonene blir mer forståelig om man ser på bakgrunnen til Ole Børud.

Som andre- generasjonsmedlem i Børud-familien, en musikalsk institusjon i seg selv, har han vært profesjonell musiker siden han var 16, men i praksis stått på scenen på fulltid siden han kunne stå på to ben. Først i familiens egne band (gospelprosjektet Arnold B. Family er kanskje særlig relevant i denne settingen). Så noen år som metalmusiker - ikke minst i gruppen Extol, som skapte engasjement verden over med sitt crowdfundede comeback i 2013.

Men Ole Børud sitter ikke stille. Han dro på en omfattende vårturnè med fullt band og blåserekke fra nord til sør i Norge, hvor det ble rullet høye terningkast, samt med utsolgte hus i Sverige i 2019. Med låtene "Good Time" og "Fast Enough" viser Ole at han fortsatt vet å skape god stemning, og med platen "Outside The Limit" (høst 2019) legger han ut på nok en turnè, med masse ny og spennende musikk!

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 6. mars 2020 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ole Børud med band
Your Recently Viewed Pages