Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Ole Bremnes

«Det som gjør at grønt e grønt» Ei god blanding av ferskt og modent materiale fra en opplagt Ola Bremnes. Ny-plata heter «Det som gjør at grønt e grønt» og er en varm hyllest til Det Skapte Grann, rett og slett. Til det som reker i land og kan puttes i livets store trollmannsgryte. Til øyeblikkene vi får før alle lys begynner å blinke. Albumet slippes våren 24, i den tiden bjørka får lysegrønne museører. På innspillingen medvirker også den anerkjente samiske artisten Niko Valkiepää på et par spor.Han deltar også på konsertene i Harstad og Tromsø. På scenegulvet står tre musikere sammen med Ola: Gitaristene Terje Nohr og Tore Bruvoll samt bassisten Gjermund Silset. Enestående musikere som har samarbeidet med Ola i mange år, og som også har vært med å spille inn det nye albumet i grønne omgivelser på Nesodden noen augustdager i 2023. Samt en dag i ei gammel skolestue på Bremnes i Kvæfjorden, januar i år. Konserten byr også på flere av Olas sanger fra tidligere. Forrige gang Ola var på turne med Terje og Tore skrev en konsertanmelder : Søkke ta for en konsert. Kveldens lag var komplett. En gullrekke, spør du meg. Det er bare å glede seg!

«Det som gjør at grønt e grønt»
Ei god blanding av ferskt og modent materiale fra en opplagt Ola Bremnes. Ny-plata heter «Det som gjør at grønt e grønt» og er en varm hyllest til Det Skapte Grann, rett og slett.
Til det som reker i land og kan puttes i livets store trollmannsgryte.
Til øyeblikkene vi får før alle lys begynner å blinke.
Albumet slippes våren 24, i den tiden bjørka får lysegrønne museører.
På innspillingen medvirker også den anerkjente samiske artisten Niko Valkiepää
på et par spor.Han deltar også på konsertene i Harstad og Tromsø.
På scenegulvet står tre musikere sammen med Ola:
Gitaristene Terje Nohr og Tore Bruvoll samt bassisten Gjermund Silset. Enestående musikere som har samarbeidet med Ola i mange år, og som også har vært med å spille inn det nye albumet i grønne omgivelser på Nesodden noen augustdager i 2023. Samt en dag i ei gammel skolestue på Bremnes i Kvæfjorden, januar i år.
Konserten byr også på flere av Olas sanger fra tidligere. Forrige gang Ola var på turne med Terje og Tore skrev en konsertanmelder : Søkke ta for en konsert. Kveldens lag var komplett. En gullrekke, spør du meg.
Det er bare å glede seg!

Kilde: Visit Narvik AS

Sider du nylig har besøkt