Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GJØVIK

OLE PAUS i Bakgården på Kaffka

Overview

Billettpris kr. 390,- + avg. 30,-

Endelig - etter fire år, kommer Ole Paus tilbake til Gjøvik og Bakgården på Kaffka!
Han blir ofte kalt nasjonalskald, men har vel sørget for for mye rabalder gjennom årene til egentlig å passe inn i den betegnelsen. Han har smekket oss over fingrene ved ethvert tilløp til selvtilfredshet helt siden debuten "Der Ute – Der Inne" (1970). Paus ikke bare revitaliserte den middelalderske nidvisen, han foregrep også internettets umiddelbare musikk-publisering; Paus-posten ble som oftest skrevet, innspilt og utgitt på under en uke, og inneholdt stort sett besk satire og harselering med navngitte kulturpersonligheter og politikere. 

Herr Paus fører et propert språk. Han vet å lodde arbeidsomme, protestantiske norske ord med en vekt de sjelden har i sitt daglige virke som sakprosa og småsnakk i busskøen. Når han legger ut på turné er det ikke lett å plukke et representativt tverrsnitt, men som han har demonstrert gjennom tv-serien "Hver Gang Vi Møtes", er det formidleren Ole Paus vi løser billett for å oppleve: Om det handler om konebanking i IKEA-sofa, Mærsjer og Pårsjer, om hvorvidt ting var bedre under krigen, eller mødre som er eller ikke er "ei ku", er ikke det essensielle poenget i en helaften med Ole Paus. Poenget er:  Vi vil høre Ole synge.

Bordreservasjon for gjester som forhåndsbestiller mat - minimum 8 pers, eller annen informasjon, tlf: 971 62 716

  • Last Updated: 24.01.2022
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 17. juni 2022 21:00 23:59

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
OLE PAUS i Bakgården på Kaffka
Your Recently Viewed Pages