VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Ole Reinlund trio

Overview

OLE REINLUND I FOAJEEN

Vokalisten, pianisten og låtskriveren Ole Reinlund kommer tilbake til Parken kulturhus 18. september! Se fram til en kveld med tekster til ettertanke og musikk som berører.

Ole Reinlund har med seg de internasjonalt anerkjente Steinar Raknes på kontrabass og Hayden Powell på trompet, samt singer/songwriter Mathilde Reinlund på koring. De tre er også sentrale på Reinlunds siste album «Så langt».

Det musikalske universet til Reinlund er akustisk, melodiøst og inviterende med et flerdimensjonalt og organisk lydlandskap. Instrumentering og akkordprogresjoner gjør lytteopplevelsen vakker og interessant, og her er rom for musikerne til å improvisere.

Ole Reinlund har gitt ut fem album, og han kommer til å framføre låter fra flere av disse.

- Jeg tar også med meg jeg et par helt nye låter, som jeg gleder meg til å presentere for publikum, forteller han.

Fra ulike album nevner vi kjente radiolåter som «Navnet ditt», «Samen med deg», «Det bur englar i naustet» og fra det siste albumet «Det bles no ein vind».

«Nå gjelder oppmerksomheten Ole Reinlund bør få for sin flotte lykkepille av et visejazz-visittkort», skriver Tor Hammerø i Nettavisen om albumet «Så langt». Han bemerker videre at Reinlund «skriver tekster som vi alle kan kjenne oss igjen i og som kan få oss til å tenke en gang til».

Ole kommer opprinnelig fra Karmøy, men har bodd på Valderøya siden 2003. Han har turnert Norge i 25 år, og han har vært nominert til Spellemannspris.

  • Last Updated: 22.07.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 18. september 2020 20:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ole Reinlund trio
Your Recently Viewed Pages