Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Fredrikstad

Olsok på Hankø

Overview

En familiefestival med artister og musikere som leverer alt fra klassiske sommerslagere til lydkunst og aktiviteter for hele familien.

I år starter en flunkende ny familiefestival på Hankø. 28 juli kl 14:00 står en perlerekke av artister og musikere klare for levere alt fra klassiske sommerslagere til lydkunst med elementer fra hav, seiling, snekkemotorer og båtliv. Her blir det underholdning for små og store barn, foreldre og besteforeldre. Det blir også aktiviteter og konkurranser der du blant annet kan teste ut dine båtkunnskaper.
 

SIDSEL WALSTAD og INGRID KINDEM,
Sidsel Walstad - en av verdens fremste harpister kommer til Hankø.
Når Sidsel spiller harpe åpner det seg nye musikalske landskap. Hun spiller både klassisk og elektrisk harpe. Og så eksperimenterer hun med elektriske effekter. Sidsel spiller til daglig i KORK (Kringkastingsorkesteret) og har også deltatt på uttallige plateinnspillinger med artister som f eks Karpe Diem og, Sissel Kyrkjebø og Bjørn Eidsvåg.
INGRID KINDEM, komponist og musiker, reiser rundt i verden med tangentinstrumenter, elektronikk og egen musikk i kofferten. Nå har hun laget helt ny musikk med lyder man finner i området rundt Hankø.
For på Hankø skal både Sidsel og Ingrid spille musikk inspirert at havet.
 

SPOR AV DRÅPER OG RØDE NEBB
Med slam-poesi, fortelling og musikk formidler Sarah Camille historien om den lille kolibrien som prøver å slukke en hel skogbrann med dråper av vann den bærer i nebbet sitt. Historien handler om om store og små ting. Om å sette spor, om å være ulik, om å følge spor, om å være unik; og mye i mellom. Musikken du får høre i denne konserten er en spennende blanding av jazz, brasiliansk, urban, afro-karibisk og folkemusikk
Sarah Camille Osmundsen, sang, slampoesi
Lius Barruch, perkusjon
Alejandro Gispert, bass
Jørn Erik Ahlsen, gitar
 

LYDROMMET
Musikerne i Lydrommet har spilt mange hundre konserter på skoler og festivaler over hele landet. De lager sin egen musikk og spiller på mange rare instrumenter - og noen vanlige instrumenter. Visste du for eksempel at man kan lage musikk på en ballong? Eller på en lekegris? Hva med en sag eller en skrivemaskin? Eller er det egentlig musikk det de lager? For når blir egentlig en lyd til musikk? De har også med en som er veldig flink til å leke med lys.
Evelina Dembacke: lysdesign
Are Lothe Kolbeinsen: gitar
Stian Omenås: trompet og perkusjon
 

NORDHEIM
Odd Einar og Frid Nordheim har en markant plass i norsk musikkliv. De er musikernes favorittvokalister. Nå har de sagt JA til å komme til Hankø for å levere sine tolkninger av gamle og nye norske hits. Og de tar med seg døtrene Aurora og Embla på scenen. Denne familien synger seg rett inn i hjertene våre. Med låter fra blant annet Knutsen og Ludvigsen, De Lillos, Kygo og Sigrid er det duket for godstemning for hele familien.
Alf Magne Hillestad: trommer
Torjus Eggen: Bass
Terje Kjørlaug: Gitar
Christian Stähler: Tangenter
 

Festivalen er støttet av Fredrikstad kommune, Østfold fylkeskommune, Akershus fylkeskommune og Hankø Invest.
 

Bakgrunn
Initiativtakerne er fra Fredrikstad. Prosjektleder, Christel Forsberg, er vokst opp på Hankø, og kunstnerisk ansvarlig, Ingrid Kindem, er fra Kråkerøy. Begge er i dag bosatt i Oslo, og er sentrale personer i norsk musikkliv. De har nå lyst til å utvikle en årlig festival på Hankø med aktiviteter og kunstnerisk innhold med utgangspunkt i lokal kystkultur.

  • Last Updated: 05.07.2018
Dates

lør 28. juli 2018 14:00 22:00

See All
Olsok på Hankø
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad