Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Omar Souleyman (SY)

Overview

Endelig bringer Omar Souleyman fra Syria technofesten sin til Stavanger og Folken!

Endelig bringer Omar Souleyman fra Syria technofesten sin til Stavanger og Folken! Den tidligere bryllupssangeren fra Syria har vunnet hjertene til mange musikkelskere etter han i 2013 fikk et gjennombrudd med albumet "Wenu Wenu", produsert av Four Tet.
Siste album - "To Syria With Love" - kom ut på stjerneprodusenten Diplo sitt label Mad Decent i 2017 og er en personlig hyllest til det krigsherja hjemlandet. På godt og vondt - samtidig dansabelt og vemodigt.
Alltid iført jalabiya-kjortel og keffiyeh-skjerf leverer Omar Souleyman herlige festkvelder. Dette har du ikke har opplevd maken til i Stavanger på lenge.
Før konserten med Souleyman varmer Tarjei Nygård opp til dans. Nygård har vært en innflytelsesrik figur på den norsk elektronikascenen i snart to årtier. Han har drevet Untz Untz Records sammen med DJ Double Dancer og gitt ut album med Telephones, Skatebård, Velferd og The Glue. Han er også en travel produsent og har gitt ut album i eget navn på Eskimo, Maksimal og Full Pupp.

Event på Facebook

  • Last Updated: 04.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 22. november 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Omar Souleyman (SY)
Your Recently Viewed Pages