Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Omgitt av idioter - Foredrag med Thomas Erikson

  • Sandvigå 1, Stavanger
  • +47 51537000
  • 3. november 2019 - 21. januar 2020
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Thomas Eriksons debutbok "Omgitt av idioter" har blitt solgt i over 800 000 eksemplarer og oversatt til 26 forskjellige språk.

Thomas Eriksons debutbok "Omgitt av idioter" har blitt solgt i over 800 000 eksemplarer og oversatt til 26 forskjellige språk. VG omtaler boken som "årets boksnakkis" i 2018. Mange, mange flere har lest boken, som de senere årene også har fått en bestselgende etterfølger. Enten du er ny i faget, eller om du er en av disse leserne, er det dette helt klart en helaften du vil få med deg.

Etter en lang og suksessfull turnè med utsolgte hus i hele Sverige kommer Thomas Erikson nå endelig til Norge med foredraget som blant annet er basert på innholdet i hans bøker. For de som ikke vet hva dette betyr, henter Thomas innhold fra psykologiske studier og er spesielt fokusert på den såkalte DISA / DISC-modellen, som deler mennesker inn i fire typer oppførsel av forskjellige farger.

Omgitt av Idioter er et innovativt og humoristisk foredrag, som samtidig byr på mye ny lærdom. Benytt muligheten til å lære hvordan du raskt og enkelt kan lese folk i omgivelsene dine og redusere mengden misforståelser. Oppdag hvordan du kan spare tid og hodepine ved å bedre forstå de du møter i hverdagen, mens du utvider din egen innsikt kraftig. Og sist men ikke minst, reduserer mengden idioter rundt deg.

Mer om Thomas Erikson:
Thomas Erikson er foredragsholder, konsulent og forfatter. Han arbeider med å utvikle organisasjoner og selskaper ut i fra et lederperspektiv og har gjennom årene trent tusenvis av sjefer til å bli bedre leder. Erikson bruker også DISA-modellen i hans bøker. Debutboken, «Omgitt av idioter», handler om effektiv kommunikasjon på personlige vilkår. Oppfølgeren «Omgitt av psykopater» handler om manipulering, psykopatiske egenskaper og psykopater og også denne ble en stor suksess.

Velkommen til en forfriskende aha opplevelse!

Varighet: 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.
Arrangør: Atikko AS

  • Last Updated: 12.04.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 3. november 2019 18:30 21:00

ti. 21. januar 2020 18:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Omgitt av idioter - Foredrag med Thomas Erikson
Your Recently Viewed Pages