Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Omvendt Julenisse - (tba) / El Kayenne / Panzergeil

Overview

Veldedighetskonsert til inntekt for Omvendt Julenisse. Noen ganger i livet skjer det saker, som gjør at enkelte ting blir vanskelig. Jeg tror egentlig at vi alle opplever noe slikt i en eller annen form - en eller annen gang i livet. Hvis vi kan hjelpe hverandre i slike stunder, så vil verden bli et bedre sted. Derfor kan du som trenger dette, benytte deg av vårt tilbud - for å ha en riktig god jul med deg og barna."

Runar Abrahamsen / Omvendt Julenisse
I oktober 2012 startet Runar Abrahamsen et prosjekt som fikk navnet Omvendt Julenisse. I løpet av denne tiden har folk engasjert seg positivt og Omvendt Julenisse har vokst til å bli et lite samfunn av hjelpere, hvor viljen til å bidra er stor, både blant frivillige, lokalt næringsliv og lokalbefolkningen.

Omvendt Julenisse samler inn nye og brukte leker og nyttige ting fra familier som ikke lenger trenger dette. Alt blir kvalitetssjekket og pakket om og levert til barn som ikke opplever at jula er så fin som mange andre synes den er. I tillegg samler de inn penger som brukes til å kjøpe mat og leker, og mer eller mindre alle dagligvarebutikker i Telemark har handelvogner stående i butikken hvor handlende kunder kan legge bidrag til matinnsamlingen, om de ønsker det.

Les mer på:
http://www.omvendtjulenisse.com

Denne kvelden er det vår tur til å gi vårt bidrag - så vi setter opp en konsert med fokus på å samle inn penger til Omvendt Julenisse. De strålende lokale bandene EL KAYENNE og PANZERGEIL stiller opp, og i tillegg vil det komme en artist til på plakaten.

Alt overskudd går uavkortet til Omvendt Julenisse. RiP bidrar med lokalet, utstyr, organisering og personell, våre frivillige bidrar med kveldens tips, og det vil være mulig å bidra med ekstra donasjoner for de som har lyst til det. Vil vil også ha en liten auksjon på Facebook i forkant av konserten, med diverse musikkrelaterte effekter.

18 år leg plikt.
Billetter kr 275 inkl bill avg er i salg på Hoopla.

Dørene åpner kl 20.00
Konsertstart kl 21.00.

  • Last Updated: 08.10.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 30. november 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Omvendt Julenisse - (tba) / El Kayenne / Panzergeil
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad