Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Ondsagsdans på Flotten

Mer info

Nidaros Trekkspillklubb arrangerer siste onsdag i hver måned, onsdagsdans på Flotten Forsamlingshus på Tiller.

Dette er et arrangement for alle aldre, og musikken varierer fra swing, via latin til en skikkelig pols. Altså det vi før i tiden benevnte en skikkelg dansefest.

Musikken besørges i hovedsak av Trekkspillklubbens to hovedorkestre; Nidaros Trekkspillorkester og Nidarosingen. Utover dette dukker det stadig opp musikalske overraskelser, og tidligere har både Dagfinn Gaarden og Sigmund Sæther spilt opp til dans. Ved sessongavslutningene har vi ekstra innviterte orkestre, og ikke minst 1 times konsert før dansen begynner, med mange varierte innslag fra klassisk musikk, underholdningsmusikk, toradere, duetter og mere. 

Hver gang har vi utlodning med masse fine gevinster, og til sesongavslutningen noen ekstra fine. Siste sommer fikk vi bl.a. mulighetene for å lodde ut reisegavekort fra VEGA reiser.

Videre er det mulighet for en matbit og litt å bite i samt brus og kaffe, for de som ønsker dette.

Dette er blitt et svært populært arrangement som er blitt innarbeidet de siste to årene, og vi ser at for hver gang kommer publikum tidliger og tidliger for å finne sine faste plasser og en god stol for å nyte musikken.

Her er det musikk med skikkelig god dansefot, så er du interresert i å få svingt deg i dansen, er dette stedet.

Du er hjertelig velkommen.


Billett kjøpes ved døren. VIPPS eller kontant.


Sist oppdatert: 04/05/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt