VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

OnklP & De Fjerne Slektningene

Overview

Konsert med OnklP & de Fjerne Slektningene

Dører 20:00

Konsertstart 21:00

Aldersgrense 18 år eller med verge

 

OnklP & de fjerne Slektningene er tilbake med nytt album og landsdekkende turné!
Etter tre sterke album, prisdryss og låtsuksesser som «Styggen på Ryggen» gjør Slekta comeback med sitt fjerde studioalbum og landsdekkende turné på nyåret.

Medlemmene fra Oslo Ess, Turbonegro og OnklP har siden første stund imponert med sin musikalske stil og levering av sterke sangtekster om temaer som kjærlighet, håp, dop og død. De er et av landets desidert beste liveband som er kjent for sine sagnomsuste konserter og forrykende sceneshow.

Etter et turbulent 2020 slippes platens første låt «Sorry for i går» på den første dagen i 2021, hvor både tittel og lanseringsdato reflekterer slutten på noe tungt, og starten på noe nytt. Studioalbumet «Sorry for i går» lanseres i sin helhet 22. januar 2021 etterfulgt av en omfattende turné. OnklP & De Fjerne Slektningene er et herlig sammensurium av rock, rap og fest!

Alle arrangement gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg i Covid-19 forskriften. Vi har innført alle nødvendige smittebegrensende tiltak, og overholder avstandsreglene Covid-19 forskriftene krever. Antall publikumsplasser er begrenset. Vi ber også alle våre gjester om å holde avstand, og ellers følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet.

  • Last Updated: 09.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 26. mai 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
OnklP & De Fjerne Slektningene
Your Recently Viewed Pages