Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

ONKLP på HAVET

Mer info
OnklP – vinterturné 2024

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. I 2024 kan du forvente å se han på en scene nær deg med nytt band og mer i bagasjen enn noen gang før.

Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap - fans eller svigermødre, festivalgjengere eller Securitasvakter - alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham.

OnklP har regjert på den norske hiphop-scenen i over to tiår. Han er en prisvinnende tekstforfatter som har blitt rost opp i skyene av politikere og samfunnstopper, samt hatt en viktig stemme i samfunnsdebatten. Bak seg har han noen av de tyngste bransjeprisene, og har samarbeidet med noen av de aller største navnene i norsk musikk - på tvers av sjanger.

Med sin sterke personlighet og ærlige tekster, har han beveget det norske folk både fra scenen, gjennom radio og på TV. OnklP utvikler seg stadig som artist i nye sjangre, konsentrasjoner og samarbeid, og nå står han igjen på egne ben.

Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum. Med seg har han sin enorme låtkatalog som sjangermessig spenner fra ‘Det kunne vært deg’ - skiva fra 2004, via OnklP&DeFjerneSlektningene - bængeren «Styggen på ryggen» i 2014, til splitter nye OnklP-låter anno 2024.
--
Lokale: Langhuset
Doors: 19:30
Konsertstart: 20:30
Billetter: 390/280

Sist oppdatert: 12/09/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt