Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

OnklP

Mer info

Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap-fans eller svigermødre, festivalgjengere eller Securitasvakter–alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham. OnklP har regjert på den norske hiphop-scenen i over to tiår.

Han er en prisvinnende tekstforfatter som har blitt rost opp i skyene av politikere og samfunnstopper, samt hatt en viktig stemme i samfunnsdebatten. Bak seg har han noen av de tyngste bransjeprisene, og har samarbeidet med noen av de aller største navnene i norsk musikk –på tvers av sjanger. Med sin sterke personlighet og ærlige tekster, har han beveget det norske folk både fra scenen, gjennom radio og på TV. OnklP utvikler seg stadig som artist i nye sjangre, konsentrasjoner og samarbeid, og nå står han igjen på egne ben. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum.

Med seg har han sin enorme låtkatalog som sjangermessig spenner fra 'Det kunne vært deg'-skiva fra 2004, via OnklP& De Fjerne Slektningene-bængeren «Styggen på ryggen» i 2014, til splitter nye OnklP-låter anno 2024.

Sist oppdatert: 02/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt