VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

ONS+ - verdien av "business after hours"

Overview

Det er ONS, bare mer. Under ONS + Stavanger havn vil bli omformet til en liten urban landsby med paviljonger som tilbyr mat og underholdning.

Under ONS + vil Stavanger havn bli omformet til en liten urban landsby med paviljonger som tilbyr mat og underholdning. Inngangen til området er gratis, og velkommen til alle - kom med! ONS + er et forretningsnettverkskonsept som finner sted i Stavanger sentrum hver kveld etter at utstillingen er lukket. Du vil finne en profesjonell møtearena hvor du kan fortsette forretningsdiskusjonene dine i en mer uformell setting. Dette er en arena hvor du har mulighet til både å styrke klientforhold og få nye bekjentskaper og kontakter. Nettverksområdet består av nasjonale og internasjonale paviljonger som er vertskap for gjester og organiserer mottakelser med mat og drikke av høy kvalitet. Paviljongene inkluderer representanter fra Telemark, Kristiansund, Esbjerg, Texas, Nord-Norge og mer. Besøk ons.no for mer informasjon.

ONS + -konseptet tilbyr mange NETTVERKSMULIGHETER · Åpen og gratis tilgang for alle · Bestill et bord på en av paviljongene · Bli paviljongseier Som paviljongseier har du ubegrensede muligheter for å være vertskap for arrangementer. Inviter gjester og forretningsforbindelser til nettverk i et uformelt og avslappet miljø. · Vert av arrangementer i en båt: Lei et fortøyningssted i havnen og arranger arrangementer om bord på din egen båt.

  • Last Updated: 31.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

ma. 31. august 2020 17:00 23:59

ti. 1. september 2020 17:00 23:59

on. 2. september 2020 17:00 23:59

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
ONS+ - verdien av "business after hours"
Your Recently Viewed Pages