VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Onsdag - Fado i foajeen

Overview

Etter en magisk og smekkfull konsert i høst, er det mange som har spurt om en ekstrakonsert med Onsdag. Endelig er den her!

Onsdag er en Ålesundsbasert trio med bortimot rituelle øvingsstunder. Hverdagene får et avbrekk, gruppa møtes i Kipervikgata på onsdag, Vasco stiller med nykværna espresso og sammen spiller vi lengselsfull Fado. Litt Freia Melkesjokolade, litt prat om store og små ting og etter noen timer har Ålesund et annet preg. Mer kulturelt internasjonalt på et vis. Blanda med sterk lokal tilhørighet.

Rett og slett en forsterka smak av fellesskap.

Fado er folkelig musikk fra Portugal. Noen mener at sjangeren oppstod blant sjøfolk med hjemlengsel; det er mye sorg, lengsel og store følelser i musikken -en sammensmelting av de ulike delene av verden som Portugal har vært en del av. Nå som vi i Ålesund spiller musikken blir det en videreføring av den sammensmeltingen. Vasco er fra Lisboa, Audun fra Ålesund og Anita fra Vigra.

Fado er oppført på UNESCOS verdensarvliste over muntlig og immatereriell kulturarv. Vi utvikler den videre med tekster på dialekt og knytter musikken til her og nå. Foajeen i Parken Kulturhus har blitt et nydelig konsertsted med store vindu ut mot byparken. Vi
flytter oss noen meter fra øvingsrommet og inviterer publikum inn i onsdagsstemninga. Det blir smak av Lisboa i Ålesund og onsdag på en torsdag.

Velkommen!

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

to. 23. april 2020 21:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Onsdag - Fado i foajeen
Your Recently Viewed Pages