Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Sunnfjord Flora

Open gård

Overview

Kom tett på dyra og livet på garden på Soldalen besøksgård. Kjekt for heile familien!

Soldalen besøksgård ligg lunt og solrikt til på tuftene av gården der familien Terøy har hatt gardsdrift i sju generasjonar. På garden er det hester, høner, kaniner, miniesel, geiter, katt og alpakkaer som gjerne vil ha besøk! På besøksgården kjem du tett på dyra og livet på garden. Kjekt for heile familien!

OPEN GARD
Omtrent ein gong i månaden har vi open gard, der besøkande får moglegheita til å lære om dyra våre, vere med å gje dei mat og kos, og å ri.  Vi har også uteleiker og open kiosk. Besøksgården lligg vakkert til like ved friområdet Storåsen i Florø, og eit besøk på garden kan gjerne kombinerast med ein flott fottur frå Florø sentrum. Tunet er tilrettelagt for funksjonshemma. 
DATO: 22. juli, 5. august, 30. september, 21. oktober 2018.
PRIS:  50 kr per person, 200 per familie. 25 kr ekstra per ridetur.

FASILITETAR
Gården består av ein hovudbygning med stall, rom med bord og benker, leikerom og toalett, samt eit tun med grillhytte, drivhus og gapahuk. Grillhytta er utstyrt med alt besøkande treng for å fyre opp der. Inntil tunet ligg åkeren vår, og ridebana og uteområda til dyra ligg like inntil.

TUNDAG
Søndagar det ikkje er open gard tilbyr vi tundag frå 09-14. Besøkande kan nytte tunet med grillhytte og bålpanne, og kikke på dyra. Det er også mogleg å gå inn i stallen og på toalettet. Mellom klokka 11 og 12 vil det vere ein tilsett til stade, da er det mogleg å få møte dyra på nært hald, kanskje også få prøve ein ridetur. 
PRIS: 100 kr per familie, 25 kr ekstra for ridetur.

SPØRSMÅL?
Du kan lese meir om Soldalen besøksgård her
Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med dagleg leiar Tonje Terøy på telefon 924 62 201 eller e-post soldalengard@gmail.com

  • Last Updated: 06.07.2018
  • Source: Visit FjordKysten
Dates

søn 22. juli 2018

søn 5. august 2018

søn 30. september 2018

søn 21. oktober 2018

See All
Open gård
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad