Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Operaaften på Mandelhuset 25. mai

Mer info

Hjertelig velkommen til en magisk Operaaften på Mandelhuset!De to lokale guttene Øyvind Kleppe og Kristoffer Nordal er tilbake til mandelhuset med flott klassisk sang. De har med seg pianist Magnus Blom. På konserten vil dere få høre perler fra den klassiske verden, alt fra skandinavisk repertoar, til italienske svisker. Velkommen til en flott konsertopplevelse!

Øyvind Kleppe, Tenor
Øyvind Kleppe er ein 24 år gamal lyrisk-tenor frå Tysnes. Han fullførte i våren 2023 ein bachelor i klassisk song ved Universitetet i Stavanger hos Elizabeth Norberg-Schultz og Matthew Mark Marriott. Frå Januar-Juli 2022 var han på Erasmus utveksling i Teramo, Italia under bassen Andrea Concetti. I 2020 debuterte Øyvind i rolla som Basilio i Mozarts, "Le nozze di Figaro" i Sandnes kulturhus. I 2021 spelte han også rolla Gherardo i Puccinis, Gianni Schicci satt opp av Opera Rogaland. Rolla som Gherardo gjorde han også i Palermo, Sicilia i sommaren 2022. Hausten 2022 sang Øyvind i koret i Opera Rogalands Carmen av Bizet og var backup for rollen Remendado. I løpet av studieåret 2023/2024 har Øyvind studert privat i Oslo, der han har arbeida mot auditions til masterstudier. I august startar han på ein mastergrad ved Operahøgskolen i Oslo (KHiO)No gler han seg til å ha nok ein konsert heima på Tysnes.
Kristoffer Nordal, Bariton
Kristoffer Nordal er ein 25 år gammal Baryton frå Tysnes. Han fullførte i våren 2023 ein bachelorgrad ved Universitetet i Stavanger under songlærarane Elizabeth Norberg-Schulz og Matthew Marriott, og var samtidig praktikant på talentprogrammet til Opera Rogaland. Kristoffer har tross sing unge alder deltatt på ein rekke ulike produksjoner og konserter i inn og utland. I 2020 debutere han som Grev Almaviva i UIS sin produksjon av Figaros Bryllup. I 2021 og 2022 tolka han rollen Marco i ORs produksjoner av Gianni Schicchi, og Hausten 2022 medvirka han dessuten i kompaniets produksjon av Carmen. Vårsemesteret 2022 dro han på utveksling til Italia på konservatoriet i Teramo, og studerte under Andrea Concetti. Under studietia her tolka han roller som Dido og Belcore. Frå hausten av startar Kristoffer på eit årsstudium ved Operahøgskolen i Oslo.  No gler han seg til å dela sin song og scenerfaring på heimabane.
Magnus Blom, Pianist
Magnus har studert piano for prof. Staffan Scheja ved Musikkhøgskolen i Stockholm, og gjennomgått repetitør-utdanningen ved Operahøyskolen i samme by. Siden 2003 er Magnus tilsett i Stord kulturskole. 
Som utøvende musikker har Magnus spilt konserter som akkompagnatør, kammermusikker og solist (m.a. Beethovens 4. pianokonsert og Schumann pianokonsert i a-moll) i Sverige, Norge, Finnland, England og Wales.


Tid: 18:00
Dato: 25. mai
Lokale: Naustet, stolrekker. 
Billetter, Ticketco: 

Sist oppdatert: 05/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt