VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Operakafé på Rosendal: En annerledes Jul

  • Innherredsveien 73
  • +47 97684284
  • 8. desember 2020
  •  /  18:30
  •  /  Price 160,- / 140,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview


Skeive Stemmer Operakompani inviterer til en annerledes jul, og skaper liv og lys i mørket.
Operakafé på Rosendal Teater har blitt et kjærkomment innslag i Trondheim, med sine hyggelige lokaler og varm stemning på Innherredsveien.

Programme: En musikalsk julereise fra Norge til England, Finland, Tyskland, Russland, USA og Østerikke mfl En potpourré av anecdoter og julerepertoar fra opera, lieder, folketoner og kirkemusiikk.Komponister: Händel, Hayden, Britten, Tsjaikovskij. Poulenc, Bach, Sibelius, Grieg, Bernstein og Strauss mflLokale: Rosendal Teaters KaféSamarbeidspartnere: Rosendal Teater Operavennforening Trondheim kommuneMusikere: Eldrid Gorset, Sopran Therese Khachik, Sopran Maria Dale Johannesen, Mezzo Atmasukha Ananda, KlavérSkeive Stemmer er Norges første skeive operakompani av, med og for skeive. De ønsker å skape en arena som gir arbeid for - og rom til utvikling av skeive talenter og historier. Operakompaniet består av de tre nyutdannede operasangerne Eldrid Gorset, Therese Khachik og Maria Dale Johannessen. De har sin akademiske bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole, Barratt Due Musikkinstitutt og Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. 15 september var de med og åpnet Operakafeen på Rosendal til stor begeistring og fulle hus! 03. november var de tilbake for Allhelgensaften og gjentok suksessen. Nå blir det jul på Rosendal!

Vi tar smittevern på alvor med trygg avstand mellom bordene, antibac står klart, og gjester er velkommen til å bruke masker om de kjenner behovet. Vi oppfordre alle til å kjøpe billetter sammen med sine nære og kjære. Da kan dere sitte på samme bord, slapp av og koser dere.

  • Last Updated: 17.11.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

ti. 8. desember 2020 18:30 21:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Operakafé på Rosendal: En annerledes Jul
Your Recently Viewed Pages