VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Operakafe august 2021

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 31. august 2021
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I en (nesten…) post-pandemisk æra ønsker våre musikere denne kvelden å uttrykke sin takknemlighet til og for sitt publikum. Det blir en internasjonalt preget konsert med utdrag fra velkjente operaer og sanger fra artistenes hjemland.

Héloïse Baldelli, sopran
Izabela Lovišková, mezzosopran
Laura Kern, klaver

Miracles come true
A love song to the audience

I en (nesten…) post-pandemisk æra ønsker våre musikere denne kvelden å uttrykke sin takknemlighet til og for sitt publikum. Etter nesten halvannet år med betydelige restriksjoner har savnet etter live-konserter blitt stort, både for publikum og for våre musikere og sangere. Det er blitt enda mer tydelig hvor viktig det er for en artist å ha publikum i salen, og kveldens artister hilser oss med følgende formulering: «On the stage miracles come true, but only because of you!»

Det blir en internasjonalt preget konsert med utdrag fra velkjente operaer og sanger fra artistenes hjemland. Møt Saties iroiske og avantgarde-komposisjoner fra forrige århundreskiftes Paris, Andrasovans etterkrigs-sanger om naturen, inspirert av slovakisk folklore, og mytologiske helter i Kapps Kalevipoeg, en av Estlands første balletter. Vi får ellers høre musikk av komponister som Puccini, J. Strauss og Händel.

Héloïse Baldelli er en fransk-italiensk lyrisk sopran. Hun har mastergrad i klassisk sang fra UiS og spesialisering innen opera ved Tor Vergata universitet i Roma. Hun har tolket roller som Contessa i Figaros bryllup, Juliet i The Little Sweep og Cavaliere Armidoro i La Cecchina. Hun opptrer regelmessig som solist og med kammermusikk-ensembler i Norge og utenlands. Som Ph.D.-kandidat ved UiS fordyper hun seg i sanger av Satie og andre franske modernistiske komponister.

Izabela Lovišková er en mezzosopran fra Slovakia. Hun har studert sang ved musikk-konservatoriet i Bratislava, Academy of Music and Performing Arts, og ved UiS. Hun har deltatt i en rekke prosjekter og konserter, blant annet Mozart's Requiem, Figaros bryllup, og Idomeneo, Haydns La canterina, B. Martinu's Knife's Tears, C. Monteverdi's Messaggere from L'Orfeo, Oslo Opera Festival, "Jubileumskonserten HUNDRE ÅR ETTER" of Sergei Rachmaninoff, Bachs Juleoratoriet, og Nebrodi opera festival på Sicilia i en oppsetning av Suor Angelica, hvor hun gjorde rollen som La zia principessa.

Laura Kern er en estisk pianist og pianolærer. Hun studerte ved Tallinn Music High School og ved Estonian Academy of Music and Theatre. Hun har vært aktiv i kammermusikkgrupper, kor og i musikkstudioer. I 2021 gjorde hun ferdig sin mastergrad som utøvende pianist ved Universitetet i Stavanger.

Arrangør: Sandnes Operakor og Sandnes kulturhus med støtte fra Norsk kulturråd og Sandnes kommune

  • Last Updated: 01.07.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 31. august 2021 19:30 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Operakafe august 2021
Your Recently Viewed Pages