Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Operakafe

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • 51 60 20 10
  • 28. august 2018
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Chansons d'adieu - Romansekonsert, Marianne Folkestad Jahren, sopran, Joachim Knoph, klaver

Chansons d’adieu - Romansekonsert, Marianne Folkestad Jahren, sopran, Joachim Knoph, klaver

Frankrike og den franske kulturkrets har gjennom tidene produsert noe av det aller, aller ypperste verden har sett innenfor lyrikk, musikk og kunst. Konsertkonseptet «Chansons d’adieu» består av franske romanser fra impresjonismen - skrevet av bl.a. Fauré, Debussy og Hahn. Sangene er en hyllest til kjærligheten - og til sorgen over å miste den nære. Men også til det universelle håpet som overgår tid og sted.

Musikerne tar deg med på en reise fylt av flyktige drømmer og eventyr. Tekstene er skrevet av noen av symbolismens store diktere som Verlaine, Prudhomme og Hugo.

Mange opplever vår egen tid som urolig og dramatisk. Gjennom å gjenoppdage impresjonismens idealer med moderne øyne, søker musikerne å finne frem til noe som er felles. Ikke bare som en naiv virkelighetsflukt, men som en dypere og tidløs kilde til sannhet, håp og forløsning.

Marianne Folkestad Jahren jobber for tiden i inn- og utland som operasanger og har tidligere jobbet på kjente scener som Deutsche Oper am Rhein i Düsseldorf og Festival Aix-en-Provence. Joachim Knoph er aktiv som solist og kammermusiker,og har opptrådt som pianist i en rekke europeiske land. Han medvirker på flere cd-innspillinger og er også aktiv som komponist.

Vert for operakafe er Kjartan Thu

 

Arrangør: Sandnes Operakor og Sandnes kunst- og kulturhus og Sandnes kommune.

  • Last Updated: 27.06.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

tirs 28. august 2018 19:30

See All
Operakafe
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad