VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

Operaperler - KvinneList og KvinnLiv

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 14. mars 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

De vakre klassiske perlene fra Operaens Verden der det er duket for hjerte, smerte, kvinnelist og kvinneliv med utvalgte høydepunkt i romantikkens tegn. Tekstene er oversatt og fortelles levende under konserten slik at publikum ikke går glipp av alle de romantiske eskapader som forekommer i de tyske og italienske ariene.

De vakre klassiske perlene fra Operaens Verden der det er duket for hjerte, smerte, kvinnelist og kvinneliv med utvalgte høydepunkt i romantikkens tegn.
Tekstene er oversatt og fortelles levende under konserten slik at publikum ikke går glipp av alle de romantiske eskapader som forekommer i de tyske og italienske ariene.

Det fremføres kjente og kjære opera arier av Wolfgang Amadeus Mozart, Giacomo Puccini, Antonin Dvoràk foruten norske romanser av Agate Backer Grøndahl.

Marit Kristine Risnes, sopran
Goedele Taveirne, flygel

Marit Kristine Risnes har sangstudier fra Agder Musikkonservatorium, Mozarteum i Salzburg Østerrike og Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin i Tyskland der hun tok Diplomstudie med Mastergrad som «Solist for Konsert og Opera» hos Professor Renate Krahmer.
Videre fulgte opptak i det tyske agenturet ZBF med påfølgende sangkarriere i Tyskland ved operahusene Oldenburgisches Staatstheater, Vogtland Theater, Neustrelitzer Landestheater, Neuköllner Oper Berlin, Komische Oper Berlin samt innspillinger og konserter med Mitteldeutscher Rundfunk bl.a i Berliner Philharmonie. I Norge kan hun vise til virke som distriktsmusiker, solist med kor og orkester, operakonserter, kammerkonserter og er å høre som solist i NRK2's «Salmeboka minutt for minutt».

Goedele Taveirne (°1989) er en belgisk pianist med utdannelse fra konservatoriet i Brussel og Stavanger. Goedele er aktiv kammermusiker og akkompagnatør/repetitør med et stort og variert repertoar. Hun har spilt konserter i Belgia, Nederland, Tyskland, England, Italia og Skandinavia. Goedele jobber blant annet som akkompagnatør og pianolærer på Stavanger kulturskole og Klepp kulturskole Hun er engasjert i prosjekter tilknyttet opera-miljøet i Stavanger og Jæren.

  • Last Updated: 05.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 14. mars 2021 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Operaperler - KvinneList og KvinnLiv
Your Recently Viewed Pages