VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SOLA

Operaperler

Overview

Det fremføres kjente og kjære opera arier av Wolfgang Amadeus Mozart, Giacomo Puccini, Antonin Dvoràk foruten norske romanser av komponistvennene Edvard Grieg og Agate Backer Grøndahl.

KvinneList og KvinneLiv

I de vakre klassiske perlene fra Operaens Verden der det er duket for hjerte, smerte, kvinnelist og kvinneliv med utvalgte høydepunkt i romantikkens tegn.

Tekstene er oversatt og fortelles levende under konserten slik at publikum ikke går glipp av alle de romantiske eskapader som forekommer i de tyske og italienske ariene.

Det fremføres kjente og kjære opera arier av Wolfgang Amadeus Mozart, Giacomo Puccini, Antonin Dvoràk foruten norske romanser av komponistvennene Edvard Grieg og Agate Backer Grøndahl.

 

Marit Kristine Risnes, sopran

Goedele Taveirne, flygel


 
Biografi:

Marit Kristine Risnes har sangstudier fra Agder Musikkonservatorium, Mozarteum i Salzburg Østerrike og Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin i Tyskland der hun tok Diplomstudiemed Mastergrad som Solist for Konsert og Opera. Videre fulgte opptak i det tyske agenturet ZBF med påfølgende sangkarriere i Tyskland ved operahusene Oldenburgisches Staatstheater, Vogtland Theater, Neustrelitzer Landestheater, Neuköllner Oper Berlin, Komische Oper Berlin samt innspillinger og konserter med Mitteldeutscher Rundfunk bl.a i Berliner Philharmonie. I Norge kan hun vise til virke som distriktsmusiker, solist med kor og orkester, operakonserter, kammerkonserter og er å høre som solist i NRK2's «Salmeboka minutt for minutt».

Goedele Taveirne
(°1989) er en belgisk pianist med utdannelse fra konservatoriet i Brussel og Stavanger. Goedele er aktiv kammermusiker og akkompagnatør/repetitør med et stort og variert repertoar. Hun har spilt konserter i Belgia, Nederland, Tyskland, England, Italia og Skandinavia. Goedele jobber blant annet som akkompagnatør og pianolærer på Stavanger kulturskole og Klepp kulturskole Hun er engasjert i prosjekter tilknyttet opera-miljøet i Stavanger og Jæren.


Varighet: ca 1 time 
Arrangør: Marit Risnes, i samarbeid med Sola kulturhus
Vi ønsker at publikum skal føle seg trygge på våre arrangementer. Les mer om våre smitteverntiltak her.

  • Last Updated: 29.04.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 14. mai 2021 18:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Operaperler
Your Recently Viewed Pages