VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Sauda

Operapub, Eir Inderhaug og Jan Gunnar Sørbø

Overview

Sopranen Eir Inderhaug og pianisten Jan Gunnar Sørbøi inviterer oss til operapub i Kraft kafe torsdag 28. mai.

Eir Inderhaug har etablert seg som en av de fremste norske sangerne og gjør seg bemerket på operascener rundt om i Europa. Sopranen har en lang merittliste: Rollen som Gepopo og Venus i Le grand macabre har hun sunget med stor suksess ved Komische Oper i Berlin, Det Kongelige Teater i København og Den Norske Opera & Ballett. For sistnevnte ble hun tildelt Kritikerprisen 2014. Her i Operaen har hun også gjort Adele i Flaggermusen, Rosina i Barberen i Sevilla, Despina i Cosí fan tutte og Nattens dronning i Tryllefløyten. Dette for å nevne noe av alle rollene hun har sunget.

Til å akkompagnere seg har Inderhaug pianisten Jan Gunnar Sørbø. Sørbø er utdannet pianist fra Universitetet i Stavanger, Norges musikkhøgskole og Hochschule für Musik Hannover.

Hva er operapub?

En operapub er rett og slett en estaurant eller et annet lokale der folk kan ha det hyggelig med litt mat og drikke samtidig som de blir underholdt av musikere og operasangere.

Inderhaug og Sørbø vil underholde oss med klassisk musikk av høy kvalitet, men i en mer avslappet og sosial setting enn en vanlig konsertsal.

Velkommen!

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 28. mai 2020 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Operapub, Eir Inderhaug og Jan Gunnar Sørbø
Your Recently Viewed Pages