VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Opplev Ibsen - Utstilling og foredrag om kunstgaven / Utsatt frem til 25. mai

Overview

I forbindelse med Henrik Ibsens 70- og 75-årsdag gikk en rekke av Norges fremste kunstnere sammen om å gi en samlet kunstgave til dikteren.
Kunstgaven består av til sammen 55 arbeider som i mai vil være stilt ut i Skiens Kunstforenings lokaler i Ibsenhuset. Noen av de kjente navnene som er representert i gaven er Christian Krohg, Fritz Thaulow, Kitty Kielland, Erik Werenskiold, Harriet Backer og mange mange flere.
For 100,- får du foredrag, boken "Kunstgaven" og kaffe. På grunn av pandemien kan det kun være 10 om gangen på foredrage. For påmelding send mail til post@skienskunstforening.no og husk, spesifiser hvilken dag og antall personer du ønsker å melde på.

Samtidig som kunstgaven stilles ut vil Skien kommune ha en utstilling om det nye Ibsenbiblioteket og de spennende formidlingsflatene som er planlagt der samt at Ibsenforbundet stiller med gratis Ibsenrelaterte bøker og informasjon om arbeidet Ibsenforbundet gjør. Ibsenforbundets byste av Einar Østvedt stilles også ut i perioden. Mannen som gjorde en formidabel jobb i den tidlige forskningen og formidlingen av Henrik Ibsens liv.

Velkommen.

  • Last Updated: 11.05.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

on. 19. mai 2021 12:00 13:00

on. 26. mai 2021 12:00 13:00

lø. 29. mai 2021 12:00 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Opplev Ibsen - Utstilling og foredrag om kunstgaven / Utsatt frem til 25. mai
Your Recently Viewed Pages