Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Oral Bee & Mr. Pimp Lotion / Sportscafeen

Overview

Oral Bee
Oral Bee er en legende i spillet, og utvilsomt landets mest produktive rapper. Han er like playa som før, holder det alltid ekte, på plate og på konserter. I 2017 gjestet han hitene "Høyt over Oslo" (med Morgan Sulele) og "Baris" (med Mr. Pimp-Lotion). I tillegg ga han ut albumet Den Hellige Treenigheten (sammen med Da Playboy Foundation), og bidro tungt på Mr. Pimp-Lotions trilogi. Han ga også ut sin romandebut Snøstorm, som ble kjøpt inn av Kulturrådet. På toppen av dette var han og Da Playboy Foundation (for anledningen Da Playduck Foundation) karakterer i et Donald-blad der hiphop var tema. Oral Bee skrev tekstene til Andeby-rapperne. I 2018 er han aktuell med et nytt prosjekt - duoen Splash Brothers, som består av han selv og det norske R&B-fantomet Chris Lie.
Mr.Pimp-Lotion
Den eksentriske artisten Mr. Pimp-Lotion har lenge vært kjent som produsent, og som Oral Bees sidekick. Han har legendestatus i gamet og debuterte med mixtapes på midten av 90-tallet, som ble solgt bak disken på Christer Falcks Benni's Musikk.
De siste årene har Lotion gjort seg bemerket med gjestevers på Oral Bee-låter, inkludert «Tennis», «Trump» og «Uten Stopp», som alle ble listet på NRK P3. Høsten 2017 debuterte han med en triologi-utgivelse på tre dager - debutalbumet Lotion's Eleven 11.august, det vanskelige oppfølgeralbumet Lotion's Twelve 12.august, og det utfordrende tredjealbumet Lotion's Thirteen 13.august. Trilogien har en imponerende gjesteliste med blant annet OnklP, Aslak (aka Alis fra Klovner i Kamp), Snow Boyz, JNS og Kenneth Engebretsen.

Sammen er Oral Bee & Mr. Pimp-Lotion er også aktuell med den populære podcasten "Lotion & Smedstad». I podcasten snakker de om alt fra musikk til brus og hygiene, og oppdaterer gatene på deres karrierer.

  • Last Updated: 14.08.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 23. august 2019 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Oral Bee & Mr. Pimp Lotion / Sportscafeen
Your Recently Viewed Pages