Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

ORGELKONSERT MED HANS-OLA ERICSSON

Overview

Nordens ubestridte orgelmester, Hans-Ola Ericsson, avslutter den 28. utgaven av Norsk orgelfestival med en solo recital som virkelig viser Stavangers største og mest imponerende orgel fra sin beste side!

Programmet viser Ericssons spesielle evne til å la nytt og gammelt belyse hverandre. Rundt verker av Bach plasserer han musikk av Messiaen og egne komposisjoner, og benytter dessuten elektronikk for å utvide orgelets lydbilde.

Hans-Ola Ericsson er en av verdens mest ettertraktede organister, med en spesiell interesse for ny musikk. Han har blant annet arbeidet tett på komponister som John Cage, György Ligeti og Olivier Messiaen. Han er medlem av Kungliga Musikaliska Akademien og gjesteprofessor ved høyskolen i Bremen. Etter en årrekke som professor ved musikkhøyskolen i Piteå, flyttet han til Canada for å bli professor ved McGill University i Montreal. Vi er stolt over å kunne ønske ham velkommen på orgelet i Stavanger konserthus.

Norsk orgelfestival eies av Stavanger kirkelige fellesråd og støttes av Norsk kulturråd, Rogaland fylkeskommune, Stavanger kommune og Bergesenstiftelsen.

Arrangør: Norsk orgelfestival

  • Last Updated: 29.06.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

søn 16. september 2018 18:00

See All
ORGELKONSERT MED HANS-OLA ERICSSON
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad