Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Oslo Ess (akustisk show)

Overview

Oslo Ess holder konsert på Tribute.

Med sine fem studioalbum "Uleste Bøker og Utgåtte Sko", "Verden på Nakken, Venner i Ryggen", "Alle Hjerter Deler Seg", Konge uten ei Krone" og “Frie Radikaler” har den kreative og produktive gjengen i Oslo Ess høstet lovord, sanket skyhøye terningkast med påfølgende anerkjennelse, og gitt mer enn alt av seg selv til sin stadig voksende og dedikerte fanbase. I 2012 satte Oslo Ess uoffisiell norgesrekord med hele 210 konserter i løpet av ett år. Oslo Ess er folkets band, og deler mer enn gjerne blod, svette og tårer for å sørge for konserter for fulle hus og uforglemmelige festivalopplevelser i det ganske land.

Med utgangspunkt i en anonym tilværelse i Oslos undergrunn, har Oslo Ess de siste par åra sørget for å sette sitt gode navn på hele Norgeskartet. Hard jobbing, enorme mengder livespilling og en sterk dedikasjon, mikset med musikalsk talent og glede, har ført gutta via Urørtfinalen til både Spellemann-nominasjon og hele to førsteplasser på VG-lista, Norges offisielle salgsliste.

Bandet har høstet strålende kritikker fra landets største aviser for alle sine album og har vært listet på de største radiostasjonene med ikke mindre enn 8 singler, inkludert hitlåter som "Alt Jeg Trenger", "Bislett Stadion", "Caroline" og "Det Brenner Under Beina Mine".

Oslo Ess:
Åsmund Lande - Vokal/Gitar
Peter Larsson - Gitar
Knut-Oscar Nymo - Bass
Håvard Takle Ohr - Trommer

  • Last Updated: 03.01.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 23. februar 2019 22:30 23:55

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Oslo Ess (akustisk show)
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad