Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Oslo Ess // BYSCENEN

Mer info
Når nettene blir lengre og høstens mørke slør legger seg over det gamle landet, skrus rampelyset på i dunkle kjellere, ryddige kulturhus og rølpete rockepuber. Over fjell, gjennom daler, langs hav, fjorder, dyrket mark og tett skog. Polert pønk og rufsete ballader med tekster om naiv kjærlighet, håpløs romantikk, nevroser og et utopisk Amerika. Etter mer enn 12.000 solgte billetter under høstturneen 2023, så legger Oslo Ess ut på ny turné høsten 2024.

«Etter snart 15 år på veien har vi spilt shows i hver lille krok av landet, men på fjorårets store høstturné rakk vi bare innom en håndfull av de stedene vi hadde lyst til å besøke. Nå gleder vi oss til å treffe våre brødre og søstre i resten av landet.»
Åsmund Lande - Oslo Ess

Med syv hylleveltende studioalbum, et uvisst antall radiosingler og tusenvis av konserter over hele landet, er det nesten umulig å ikke være kjent med lyden av disse rennesteinssjarmørene som har sparket opp dører/knust vinduer og smeltet hjerter rundt det ganske land siden gjennombruddet i 2010.

-

ID: 18
Pris: 450,- + avg.
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Mer info: https://www.byscenen.no/event/Oslo-Ess

Sist oppdatert: 04/23/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt