VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Oslo Ess på Parkbiografen - turnèåpning

Overview

Oslo Ess gir denne våren ut sitt sjette studioalbum "Pønk, rock og harde kår" som slippes på dagen ti år etter debuten, den 11. mars 2021.
Siden debutskiva i 2011 har bandet toppet VG-lista to ganger, satt norgesrekord i antall spilte konserter per år med over 200, og solgt ut konsertlokaler land og strand med hitlåtene «Bislet Stadion», «Caroline» og «Alt jeg trenger». At det blir stor stemning på Parkbiografen denne kvelden, selv med koronatilrettelegging, det er bankers.

Fredag 19.mars
Dørene åpner: 19.00 (konsertstart kl.20.00)
18 års aldersgrense
Billetter: 350

Full refusjonstrygghet hvis konserten ikke kan gjennomføres pga nye korona-restriksjoner og de første kjøperne blir prioritert ved eventuell nedskalering av kapasitet.

Hjelp Parkbiografen me å overholde smittevernet:
Parkbiografen er nå rigget med tomannsplasser med bord i mellom og etter gjeldende smittevernslovverk så er det 1 m fra skulder til skulder mellom alle publikummere i salen. Det er kun de som bor sammen som er ment å kjøpe husstand-billett, hvor man naturlig nok kan sitte tettere. Dersom du har flere enn en billett i et kjøp så plasserer vi ordren sammen i salen, men legger opp til 1 m avstand. Alle billettkjøpere mottar SMS i forkant av arrangementet med nummer på sitteplassen sin.

Har du spørsmål til bordplasseringer, så kontakt Parkbiografe gjerne på post@parkbiografen.no eller telefon 35 49 99 50.

  • Last Updated: 08.04.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 28. mai 2021 19:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Oslo Ess på Parkbiografen - turnèåpning
Your Recently Viewed Pages