Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Oslo Gospel Choir

Overview

Førjulstiden har mange gode konserter å by på. Oslo Gospel Choir er et sikkert valg hvis du vil oppleve en av de beste førjulskonsertene. I flere år har dette koret gjestet Ibsenhuset til glede for et stort publikum.


Varme toner

Blir det god jul, uten først å ha sunket ned i Ibsenhusets dyprøde seter og latt seg omslutte av de varme tonene fra Oslo Gospel Choir? Neppe. Vil du ha en nydelig pause fra pakkemaraton og juleavslutninger over en lav sko, er det altså bare og tre inn i Dovregubbens hall og nyte i stedet for å yte.
Tradisjonen tro kommer det populære koret også i år til Ibsenhuset for å skape fantastisk julestemning med sine fine julesanger og fengende Gospel- låter. Leter du etter den ekte julestemningen bør du ikke gå glipp av denne magiske julekonserten.

Bestselgende

Oslo Gospel Choir ble startet i 1988 av Tore W. Aas, som fremdeles leder koret. Koret, som er kjent i hele Europa, og kanskje hele Nordens mest kjente gospelkor har siden 1988 gitt ut over 20 album og sunget med flere kjente artister, som Calvin Bridges, Andraé Crouch, Sigvart Dagsland, Tommy Körberg og Sissel Kyrkjebø. Koret var bestselgende norske artist på 90-tallet, med over 1 million solgte enheter.

Sted: Dovregubbens hall

  • Last Updated: 07.03.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

tirs 19. desember 2017 18:00

See All
Oslo Gospel Choir
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad