Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

O'Tou med din glede: Insimul og Ensemble Sonore spiller Snowman (Ekstrakonsert)

  • Kvitsøygata 25, Stavanger
  • +47 51530595
  • 15. desember 2019
  •  /  13:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

O'Tou med din glede - For fjerde året på rad åpner vi dørene til et julearrangement i ekte Tou ånd! Årets utgave blir en familiekonsert i samarbeid med Ensemble Sonore og Insimul.

O'Tou med din glede - For fjerde året på rad åpner vi dørene til et julearrangement i ekte Tou ånd! Årets utgave blir en familiekonsert i samarbeid med Ensemble Sonore og Insimul.

Ensemble Sonore og Insimul har gleden av å presentere sitt første samarbeidsprosjekt: Snømannen! Vi vil gjerne invitere barn, voksne, animasjons og musikkelskere til en filmvisning med live orkester i Maskinhallen på Tou.
Filmversjonen av Raymond Brigg´s Snømannen fra 1982 har i mange år vært en juleklassiker I hele verden. Den Oscarnominerte animasjonsfilmen vises hver eneste julaften på engelsk TV. Fortfatteren selv, en selvutnevnt juleskeptiker, hadde aldri drømt om at filmen skulle bli så folkekjær, da hans egentlige intensjon var å lære barn om alle tings dødelighet. Filmen handler om gutt som bygger en snømann I hagen. En natt våkner han og oppdager at snømannen er levende! De drar på eventyr sammen og blir gode venner, men kan denne relasjonen vare, kan Snømannen leve for evig?

Kammerorkesteret Ensemble Sonore - EnSo, ble etablert i Kristiansand i 2016 ved Universitetet i Agder. EnSo har nylig flyttet til Stavanger. Beliggenheten og samarbeidet med Universitetet i Stavanger gir dem muligheten til å vokse og utfolde seg, med uttrykk og stilarter i tett dialog med fantastiske fagfolk og kunstnere i verdenstoppen. Ensemblet har tidligere satt opp prosjekter i Kristiansand med stor suksess. Tidligere produksjoner har blant annet vært med tema rundt verk som Tchaikovsky - Strykeserenade, Vivaldi - "De Fire Årstider", Nielsen - Lille Suite for Strykeorkester og Kilar - Orawa.

Insimul er en sinfonietta med base i Stavanger og Sandnes. En sinfonietta er en redusert symfoniorkesterbestning og består av 17 musikere som spiller fiolin, bratsj, cello, bass, fløyte, klarinett, obo, fagott, trompet, horn, trombone, tuba, piano og slagverk. Musikerne har erfaring fra profesjonelle ensembler som Stavanger symfoniorkester, Kristiansand symfoniorkester, Marinskyteateret og flere forsvarskorps i Norge, både som fast ansatte og som vikarer. Vår faste dirigent er Rune Furøy Johansen som er den første med en master i dirigering fra Universitetet i Stavanger.

  • Last Updated: 27.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 15. desember 2019 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
O'Tou med din glede: Insimul og Ensemble Sonore spiller Snowman (Ekstrakonsert)
Your Recently Viewed Pages