Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Asker

På havets bunn 0- 3 år

Overview

«På havets bunn står skutene med svære svarte seil… »

Bli med på en vakker, ordløs oppdagelsesreise ned i havdypet. Glitrende fiskestimer stryker forbi, mens maneten duver sakte med bølgene. En sjenert eremittkreps våger seg fram fra sitt skjulested, og kamskjellet vokter sin hemmelighet.

En vakker, visuell oppdagelsesferd ned til havets bunn. Magisk figurteater for de minste, inspirert av Inger Hagerups dikt.

«På havets bunn» er en forestilling som drar barna (og de voksne) inn i en verden som gir rom for undring og fantasi. Gjennom skuespiller Thea Skallevold skapes en magisk stemning med lyder, musikk, bevegelse og figurer. En liten perle av en forestilling!  Tiril Engelstad, skuespiller og daglig leder av Papirhuset Teater

Medvirkende: Av og med Thea Elisabeth Skallevold Figurer og scenografi: Håvard Steensen Kostyme og sømarbeid: Torill Skallevold Musikk: Johannes Skyberg Lys: Oscar Udbye Ytre øye: Daniel Klingen Borg og Julie Lindvik Foto: Håvard Steensen og Helge Reistad Støttet av Norsk Kulturråd, Fond For Utøvende Kunstnere og Vestfold Fylkeskommune.

  • Last Updated: 20.01.2018
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

søn 21. januar 2018 13:00

See All
På havets bunn 0- 3 år
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad