VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet RINGSAKER

På stengrunn II

Overview

På Stengrunn er blitt navnet på en gruppe som spilte inn platen På Stengrunn - musikk til Rudolf Nilsens tekster - i 1973. LP-platen solgte til sølv i løpet av tre år. Den opprinnelige gruppen - Lillebjørn Nilsen, Jon Arne Corell, Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Steinar Ofsdal og Carl Morten Iversen - har holdt utallige konserter siden den gang, har vært særlig aktiv de siste 10-15 årene og gitt godt besøkte konserter over hele landet, i det siste året også med Pål Moddi Knutsen i stedet for Nilsen som har trukket seg fra prosjektet.

Gruppen er nå i gang med å spille inn en oppfølger - På gjensyn, med et utvalg Rudolf Nilsen-dikt som ikke tidligere er blitt tonesatt. Gruppens medlemmer har skrevet ny musikk og egne arrangementer og vil framføre disse nye sangene på konserter senere i år og i 2020.

Vi ønsker å vise hvilken enestående allsidighet det ligger i diktskatten etter Rudolf Nilsen. Kjærlighetsdikt, humoristiske dikt, og politiske dikt som vi nå ønsker skal få et nytt liv med moderne toner. Mange av de som ble kjent med dette prosjektet på 70-tallet kommer årlig på våre konserter i Oslo. Vår målsetting er at en ny generasjon nå skal få et forhold til Rudolf Nilsens diktning, blant annet gjennom nyskrevet musikk og inkludering i gruppa av den unge visesangeren Pål Moddi Knutsen.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 18:00
Dørene åpner : 17:30

Servering :
Kiosk
Mat
Øl / Vin
Alle rettigheter

Varighet: 75 min
Aldersgrense : Ingen aldersgrense

Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift) Ledsager billett må kjøpes sammen med ordinær billett og fremvises uoppfordret ved inngang

Adkomst : Lokal rutebuss
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

 

  • Last Updated: 20.09.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

sø. 24. oktober 2021 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
På stengrunn II
Your Recently Viewed Pages