Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Ringerike

Packrafting i Nordmarka

Overview

Lyst til å teste ut packraft og å overnatte i svevetelt?
Bli med oss å padle fra Øyangen til Tverrsjøen med en magisk overnatting i svevetelt.

Vi møtes på Jonsetangen og padler til østenden av Øyangen. Derifra går vi over til Spålen. Før vi videre padler ned Spålselva og ut i Katnosa. Vi finner oss en fin camp i området rundt området rundt Katnosa og Aklangen. Vi disker opp en en fantastisk gryte til middag. Deretter kan vi nyte det stille og deilige friluftslivet etter mat. Eller kanskje noen vil teste ut fiskelykken?

Dagen etter fortsetter vi ferden videre mot Tverrsjøen. Vi padler via Finntjern, Pershus og Skarvatnet før vi kommer til målet våres Tverrsjøen. Herifra vil det transport tilbake til Øyangen.

Dette er en flott tur som passer for alle. Vi tar oss god tid og fokuserer på kos og gode naturopplevelser. I Nordmarka er det et yrende dyreliv og det er gode muligheter for å se blant annet bever. Det er også gode fiskemuligheter i vannene vi padler over.

Vi stiller med en guide, som vil fortelle litt om området og som også kan gi dere litt grunnleggende opplæring i friluftsliv hvis det er ønskelig.
Pakkliste vil bli sendt ut i forkant av turen.

Prisen inkluderer svevetelt til overnatting, packraft (kajakk), redningsvest, fellesutstyr til matlaging, guide, transport og en middag. Dere må selv stå for personlig utstyr som sovepose og liggeunderlag. I forhold til mat så står dere selv for frokost og lunsj. Hvis det er noen som skulle trenge utstyr så ta kontakt.

  • Last Updated: 14.03.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 18. mai 2019 10:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Packrafting i Nordmarka
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad