Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Parkjazz: Heartattack and wine - en hyllest til Tom Waits

  • Brekkeparken , Øvregate 41, Skien, Norge, Skien
  • 11. august 2022
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Hilde Louise Asbjørnsen og Guro von Germeten inviterer til en personlig og poetisk hyllest av sin musikalske muse Tom Waits. De to låtskriverne har gjennom sine mange respektive album latt seg inspirere av Waits' fortellende tekster og dramatiske musikalske univers. Høsten 2019 delte de scenen sammen foran en fullsatt Nasjonal jazzscene i anledning hans 70-årsdag. Konserten ble et konsept, og nå gjester de Cosmopolite med tolkninger av sine favorittlåter fra Waits' katalog. I ryggen har de et glitrende band bestående av Olga Konkova på piano, Oddrun Lilja på gitar, Ellen Brekken på bass og Hermund Nygård på trommer. 

Første gang Guro og Hilde Louise møttes var da de gjestet Tom Waits' 60-års feiringen på Rockefeller i 2009, med tribute-bandet Blow og flere andre norske artister. Etter det fant de hverandre på flere måter: Guro's debut-album «Bad Dreams and Good Nightmares» ble produsert av Asbjørnsen og Anders Aarum og utgitt på Asbjørnsens label, Sweet Morning Music. De har fortsatt å gjeste hverandres konserter, og samarbeidet rundt plateselskapet. Og ikke minst delt sitt lidenskapelig forhold til kraftsenteret Tom Waits

Line-up:Hilde Louise Asbjørnsen, Guro von Germeten, Olga Konkova, Oddrun Lilja, Ellen Brekken og Hermund Nygård

  • Last Updated: 20.05.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 11. august 2022 19:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Parkjazz: Heartattack and wine - en hyllest til Tom Waits
Your Recently Viewed Pages