Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Northern Norway Nordland NARVIK

Party Premiere - Top Gun: Maverick. Age Limit 18 years due to alcohol served.

Overview

Da kan vi ENDELIG invitere til festpremiere, rød løper og bobler! Onsdag 25. mai er datoen og filmen er den etterlengtede Top Gun: Maverick. Billettene er allerede lagt ut for salg, så det er bare sikre seg sin billett. Dette kommer garantert til å bli episk

Tom Cruise tilbake som Maverick i Top Gun
Den fryktløse jagerpiloten Pete "Maverick" Mitchell er tilbake! Etter tretti år i tjeneste som toppilot i den amerikanske marinen, er Maverick akkurat der han ønsker å være. Han har takket nei til en karriere på bakken med høyere rang, til fordel for å sveve høyt og sprenge grenser som testpilot.
Men når Maverick får i oppgave å trene en ny gruppe unge Top Gun-piloter foran et spesialoppdrag, så møter han samtidig spøkelser fra fortiden. En av pilotene er nemlig Bradley Bradshaw (Miles Teller), sønn av Mavericks avdøde venn, Nick "Goose" Bradshaw. Maverick må nå konfrontere sin dypeste frykt, samtidig som han forbereder seg på et oppdrag som ingen pilot noensinne har sett maken til.

  • Source: Visit Narvik AS
Dates

on. 25. mai 2022

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Party Premiere - Top Gun: Maverick. Age Limit 18 years due to alcohol served.
Your Recently Viewed Pages