VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet ELVERUM

Pat Metheny Trio

Overview

Den verdensberømte gitaristen fikk stor kommersiell suksess i 1980-årene med sin musikk som blander jazz med amerikansk roots og folk-inspirert musikk. Han debuterte i 1975 med platen Bright Size Life. Der kom det tydelig fram at han var en eksepsjonelt begavet gitarist med en sjelden melodisk sans, en egen spillestil og et eget lydbilde.

Mer enn førti album og 20 Grammy-er senere holder han årlig nærmere hundre konserter verden rundt. Metheny har spilt på Molde jazzfestival blant annet i 2001 og 2017 med Arild Andersen og Silje Nergaard. Konserten i august 2020 er hans første på Festspillene i Elverum. Metheny beskrives som en nysgjerrig og allsidig musiker. Han har forsket på gitar- og ensembleklang, spilt i storslagne band med pianisten Lyle Mays og har flere ulike samarbeids- og soloprosjekt med verdenstjerner innen ulike sjangere: Herbie Hancock, Joni Mitchell og David Bowie for å nevne noen. Pat Metheny regnes for å være en av de største musikalske brobyggerne i vår tid.

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

fr. 7. august 2020 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Pat Metheny Trio
Your Recently Viewed Pages