Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Oslo

Patrik Berg – Landscapes and plants

Overview

Norske Grafikere presenterer utstillingen Landscapes and plants, der Patrik Berg viser en serie nye store etsninger fra 2018 med jungelinspirerte landskapsmotiver.

Patrik Bergs kunstneriske fokus ligger i å finne abstrakte kvaliteter i det figurative.Ved å bruke intuitive tegninger som han bearbeider gjennom etsning, utforsker han en underliggende språklighet.

Den økende utryddelsen av jordens arter og hvordan mennesker oppfatter denne virkeligheten som noe abstrakt, er noe Berg har arbeidet med i denne utstillingen. Motivene vi får se i Landscapes and plants, er inspirert av en reise han har hatt til nærmeste jungel i 2017. I en egen estetisk sfære har han har skapt et univers av planter og dyr i et melankolsk landskap der vi blir invitert inn i en alternativ virkelighet. I et ønske om å skape noe som ikke allerede er sett, befinner han seg i et krysningspunkt mellom det ekspressive og det meditative.


Om kunstneren
Patrik Berg (f. 1982, Sverige) har en master i kunst med grafikk som hovedmedium ved Kunsthøgskolen i Oslo, og en Bachelor i kunst ved Kunsthøgskolen i Bergen. I 2017 mottok han Norske Grafikeres Fonds grafikkpris på Høstutstillingen. Utstillingen på Norske Grafikere blir hans første soloutstilling i Oslo etter endt utdanning. I 2018 skal han delta på Østlandsutstillingen og ha en soloutstilling på Det Gule Huset i Asker.

  • Last Updated: 02.05.2018
  • Source: VisitOSLO as
Dates

fre 25. mai 2018 10:00 17:00

lør 26. mai 2018 12:00 16:00

søn 27. mai 2018 12:00 16:00

See All
Patrik Berg – Landscapes and plants
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad