Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Peppas overraskelsesfest

Overview

Overraskelse! Peppa Gris, kjent fra den suksessrike TV-serien, kommer nå live på scenen for første gang i Norge! Den britiske animasjonsserien om grisen Peppa og hennes familie er blitt en enorm suksess hos små barn over hele verden, og produsentene av serien har laget 420 episoder. Dette gjør Peppa til den mest strømmede TV-serien i Norge på mange år.
Vi ønsker hjertelig velkommen til en familiemusikal med den søte grisen og alle vennene hennes.
Forestillingen tar for seg en veldig spesiell dag i Peppa sin verden… Mamma Gris og Pappa Gris har en stor overraskelse, men Peppa aner ikke hva det kan være. Kan du gjette hva overraskelsen er?
Bli med Peppa på hennes eventyr i denne familiemusikalen med sang, dans, mye humor og store gjørmete sølepytter. De søte hånddukkene, girlandere og ballonger, den fargerike naturen, og flere spennende overraskelser gjør showet til en stor fest for hele familien!
Det blir i tillegg mulig å treffe Peppa i etterkant av forestillingen. Kanskje du vil ta et bilde med eller få en stor klem av Peppa?

  • Last Updated: 01.12.2021
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

lø. 9. april 2022 16:00 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Peppas overraskelsesfest
Your Recently Viewed Pages