Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Larvik

Per Mathisen, feat. Ulf Wakenius & Gary Husband

Overview

Trioen består av tre av Europas aller mest etterspurte musikere. Som instrumentalister er de alle ekstremt virtuose og samspillet i bandet er intet mindre enn fantastisk og imponerende. Per Mathisen, el. bass og kontrabass. Ulf Wakenius, gitar. Gary Husband, trommer.

Plate-artist og komponist, leder og grunnlegger av trioen er Sandefjordingen Per "Bass Viking" Mathisen. Han er ikke bare Norges svar på Jaco Pastorius på el-bass, men også Norges svar på Niels Henning Ørsted Pedersen på kontrabass. Per har spilt konserter i så mange som 35 land verden over, med noen av verdens aller største jazz- stjerner. Grammy nominert, plate-artist og komponist, Ulf Wakenius på gitar er en av Sveriges aller mest kjente musikere noensinne, beskrevet av avdøde Oscar Peterson som en av verdens beste jazz-gitarister.
Plate-artist, komponist og multi- instrumentalist, Gary Husband fra England er ikke bare verdenskjent som trommeslager, men like anerkjent som keyboardist. Veldig få andre musikere i verden i dag kan vise til en så lang, dobbel instrumental, karriere som Gary H. kan.

  • Last Updated: 26.03.2019
  • Source: Visit Sandefjord
Dates

on. 18. september 2019 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Per Mathisen, feat. Ulf Wakenius & Gary Husband
Your Recently Viewed Pages