Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Røros

Performanceforedrag: Betydningen av bevegelse

Overview

I Performanceforedrag – Betydningen av bevegelse formidler Cecilie Lindeman Steen på sjarmerende, underholdende og elegant vis om sine opplevelser med dansekunst. Performanceforedraget er basert på Steens egne erfaringer, både som danser og som publikummer. Gjennom vekselsvis å danse og fortelle, med smittende nysgjerrighet og entusiasme, tar hun for seg ulike koreografiske teknikker, virkemidler og begreper som ofte relateres til dans, og utforsker hva bevegelse kan bety. Hun gir oss eksempler på hvordan mening kan oppstå i bevegelse, og hvordan dans kan virke inn på oss.

Fortellingene og eksemplene vi møter er hentet fra verk av flere kjente norske, samt noen internasjonale koreografer. Performanceforedraget gir på den måten et lite innblikk i dansehistorien, men er først og fremst laget for å åpne opp for nye måter å erfare, forstå og snakke om bevegelse på.

Billetter: https://pay.ebillett.no/purchase.php?partner_id=115&show_id=8011

  • Last Updated: 02.07.2019
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

sø. 10. november 2019 18:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Performanceforedrag: Betydningen av bevegelse
Your Recently Viewed Pages