Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Petru Popa trio med Nils Olav Johansen

  • Jernbaneveien 3, Stavanger, Norge, Stavanger
  • +47 91608184
  • 12. september 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Petru Popa trio med Nils Olav Johansen har premiere for publikum på sin nye musikk på Spor 5.

Hva slags musikalsk kjemi oppstår når en kreativ rumensk pianist utvider trioen sin med en av landets mest erfarne og eminente gitarister, Nils Olav Johansen? Det får du svar på om du kommer til Spor 5 når Petru Popa og hans musikere har premiere for publikum på sin nye musikk.
Petru Popa har blitt et kjent og kjært navn i det norske jazzmiljøet etter at han kom til Norge for 15 år siden. Pianisten fra den lille byen Bârlad øst i Romania, anlagt på bankene ved elven som har samme navn, lot seg tidlig fengsle av folkemusikken fra byens gater og steder, og har latt denne musikkarven prege musikken han lager i dag. Han er skolert innen jazz, klassisk så vel som folkemusikk, og leker like gjerne med tradisjonelle folketoner som med jazzimprovisasjon på kammermusikalsk vis.
Fasinasjonen over å blande folkemusikk og jazz deler han til fulle med Nils Olav Johansen, som har gjort det i flere konstellasjoner gjennom sin karriere ikke minst gjennom Farmers Market. Miksturen de koker sammen i dette drivende comboet, sammen med Popas triokompanjonger Per Zanussi på bass og Stein Inge Brækhus på trommer, har potensielt like mye krutt og kraft i seg og kommer til å ta publikum ut på en mangfoldig musikalsk reise.

Velkommen til konsert!

Petru Popa – piano
Nils Olav Johansen – gitar/vokal
Per Zanussi – akustisk bass
Stein Inge Brækhus – trommer

  • Last Updated: 25.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 12. september 2019 20:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Petru Popa trio med Nils Olav Johansen
Your Recently Viewed Pages