Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Petter Simonsen: Gull i strupen og svin på gården til Der Mannfolk Møtes

Mer info

Der Mannfolk Møtes på Gimle misjonshus får mandag 19.august et spennende besøk av den kjente sangeren og bonden Petter Simonsen,

Petter er økologisk, regenerativ og holistisk bonde på Østre Pavestad Gård i Aurskog-Høland kommune.
Han er brennende opptatt av best mulig dyrevelferd og å produsere mat på dyrenes og naturens premisser. Dette gjenspeiles i det imponerende mangfoldet og samspillet i hans mange ulike husdyrproduksjoner og det naturgrunnlaget som er på gården.

Petter er grunnlegger av og medeier i firmaene Norsk Ullgris DA og Norsk Urkorn AS og all produksjon fra gården hans selges via disse. Simonsen er en veteran innenfor salg og produksjon av lokalmat og han leverer blant annet gjennom REKORINGEN i hele Østlandsområdet.

Petter holder også et høyt aktivitetsnivå som profesjonell sanger og musiker både nasjonalt og internasjonalt.

I tillegg holder han foredrag om drifta og filosofien på Østre Pavestad Gård. Det er en ren fest å høre han fortelle om drifta på gården sin!
Han innehar et enormt engasjement og store kunnskap og han evner å både begeistre og inspirere! Dette kombinert med en fenomenal formidlingsevne gjør han til en unik artist med stor integritet.

Vi gleder oss til å høre en engasjert Petter som forteller om drifta på gården , Norsk Ullgris og Norsk Urkorn og ikke minst hans nydelig sang og musikk.
Kveldens «Plussord» holdes av Bjørn S. Olsen, tidligere pastor på Betel.
Ellers det faste programmet som gruppequiz, åresalg, litt å bite i og husband.

Velkommen til en inspirerende og interessant kveld med en engasjert Petter Simonsen

Sist oppdatert: 04/25/2024

Kilde: Halden Turist

Sider du nylig har besøkt