VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

PIT - SAGLIOCCO ENSEMBLE : TO ORD!

  • Grenland Friteater , Huken 3 D, Porsgrunn
  • 16. juni 2021 - 17. juni 2021
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Guandaline Sagliocco har etter hvert fått et stort og lykkelig publikum. I Norge og i Frankrike. I Lovra og på Louvre! Nå er hun klar med en helt ny forestilling!

På scenen: En kvinne, en stol, en veske. I vesken har hun samlet på gjenstander knyttet til hennes liv. Vi blir vitner til en absurd og eksistensiell vareopptelling. Kvinnens liv brettes ut foran oss, og etter hvert aner det oss at det ikke nødvendigvis ender bra…

Den finurlige humoren og elementer av det poetisk-absurde er karakteristisk for Guandaline Saglioccos arbeid. I To ord! inneholder teksten også en stor dybde og et lag av mørkt alvor.

Philippe Dorin er en fransk samtidsdramatiker og har mottatt dramatikerprisen Molière. Hans tekster har elementer av dadaisme og surrealisme, på sporet av Breton, Vian, Beckett og Jacques Prévert.

Sagliocco Ensemble fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1997 med Historien om Den Falne Helt, som mottok en 1st Fringe Award under Edinburgh Fringe Festival det året.

“Guandaline Sagliocco eier fortellingen og det svarte og enkle scenerommet, såpass at en skulle tro at Philippe Dorin har skrevet monologen «To ord» til henne.”   – Varden

  • Last Updated: 25.05.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

on. 16. juni 2021 18:00

to. 17. juni 2021 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
PIT - SAGLIOCCO ENSEMBLE : TO ORD!
Your Recently Viewed Pages