Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

PIT - StatsTeatret: 1980 - Aker Brygge

Overview

Velkommen til StatsTeatrets 8. kapittel av Norgeshistorien! Til 1980-tallets Aker Brygge – hvor drømmer blir til, og boblene brister!

StatsTeatret tar deg med til 80-tallet og til sangen om det frie marked. Vi tar deg tilbake til tiåret der lønnsomhet, emisjon, korrupsjon, innsidehandel og «milking the cow» ble en del av vokabularet. Tiåret da off-white ble en farge, og vi alle ble Poco Loco.

Vi møter brødrene Wilhelm og William, og følger deres eventyrlige ferd gjennom børs, bank og boligspekulasjon. Ikke minst skal vi følge brødrenes kulinariske reise fra fiskepinner hos mor, til møtet med kinesisk, indisk, vietnamesisk og japansk kokkekunst i 80-tallets Oslo.

Velkommen til Fame, Sweet Dreams og Dancing in the Dark. Vi hadde Faith og møtte mang en Material Girl som ville Take on Me eller Beat It. Og om Eye of the Tiger stirret på oss, så stirret vi tilbake. Vi har alle et Hungry Heart so Wake me up before you Go-Go, cause I see True Colors and I am Walking on Sunshine, så kom igjen, Lets Dance! Nothings Gonna Stop Us Now, Take my Breath Away, Cause I Cant fight this Feeling, Baby, I am Free – Free Fallin´! We didn't start the Fire, men vi var alle med på The Final Countdown.
Regi: Yngve Sundvor
Medv: Gard B. Eidsvold, Per Kjerstad, Kim Sørensen, Cato Skimten Storengen
 
«Stor stas med Statsteatret. Statsteatret har kommet til del åtte i sin serie av originale dypdykk i norgeshistorien. Og aldri har de vært bedre enn de er nå.»  - Dagsavisen
 
«Sikker som banken. Frekk som The Producers, vulgær som Book of Mormon, dyp som en uåpnet magnum champagne og bakfull som 1987, da flasken var tom.»  - Aftenposten
 
«Statsteatret er en norsk nasjonalskatt»  - Dagbladet

  • Last Updated: 12.04.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 14. juni 2019 19:30 21:00

lø. 15. juni 2019 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
PIT - StatsTeatret: 1980 - Aker Brygge
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad