Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

PiTfestival: Brusteinsball på Rådhusplassen

Overview

Med PIT kommer sommeren. Med sommeren kommer PIT. Og med PIT gjør karnevalet sitt inntog i byen ved elva. Det gale skal bli det normale, klovnen skal bli konge og gjøgleren keiser: – Festivalen er i gang!

Folkekjær tradisjon
B​​​​​rusteinsballet markerer ikke bare åpningen på Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival og den vakreste uka i året. Ballet har blitt en folkekjær tradisjon med underholdning på aller øverste – og høyeste  – hylle!

Klover og akrobater
PIT er ikke PIT, og Brusteinsballet ikke seg selv, uten klovner og akrobater og artister av ulike slag fra fjern og nær. I år har vi alliert oss med Lars Vik, som skal lede oss gjennom kvelden. Vi starter med Hagbart Frisk, som underholder de minste, og etter hvert dukker The Greenman opp- spansk absolutt galskap, og Bboy Illwill – hip-hop direkte fra Bronx, pluss Emiliano – italiensk ekvilibrisme, og med god musikk. Ballet har flere overraskelser i vente. Kanskje kommer Fomlesen?

Når franske Transe Express inntar torget, og etter hvert luftrommet over, med forestillingen Mobile Homme vil hele plassen sitre av energi. Transe Express har gjestet store deler av verden med Mobile Homme: Med trommende tamburer og høytsvevende akrobater blir barnerommets magiske lekeverden til virkelighet i sommernatten.

Stort festfyrverkeri
Og kvelden avsluttes selvsagt med et stort festfyrverkeri i regi av HantoTeater- og Pyroproduksjon.

Servering
Vi åpner serveringen på plassen kl 18.00. Boder med ulike kjøkken er på plass, og det blir mulig å få leskende forfriskninger i en egen barsone.
 

Program
18.00    Serveringen åpner
19.00    Artister og underholdning
21.45    Festivalåpning
22.15    Transe Express (f): Mobile Homme
23.30    HTP: Festfyrverkeri

Gratis / Free entrance

  • Last Updated: 25.04.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

tirs 12. juni 2018 18:00

See All
PiTfestival: Brusteinsball på Rådhusplassen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad